Om Bakier Tailoring

Bakier Tailoring er et skrædderi, der beskæftiger sig med alt fra dame- og herretøj, til pels, møbelbetræk og gardiner. 

Bakier Tailoring startede som et lille hjemmeskrædderi i 2013, med en lille husholdningssymaskine. Venner og familie var vores primære kunder. Drømmen om at starte egen virksomhed begyndte at tage form. I dag er Bakier Tailoring flyttet til Amager, hvor skrædderiet har fået sit eget butikslokale. Her forsætter drømmen om at opbygge et lokalt skrædderi, der er kendt for et solidt håndværk og en god service.

Forandringer, tilpasninger og reparationer:

Skal din kjole syes ind, dine bukser lægges op eller skal du have en ny lynlås i en frakke? Så er du kommet til det helt rette sted! 

Hos Bakier Tailoring har vi nemlig stor erfaring og laver alt indenfor forandringer, tilpasninger og reparationer af dit tøj. 

Læder og pels:

Vi har både industrimaskiner til læder og pels , og er også i stand til at hjælpe med lædermaterialer.

 

 

Boligtilbehør:

Hos Bakier Tailoring kan vi også hjælpe dig med at få dine nye gardiner til at passe som skræddersyet, eller ombetrække sofaens slidte bedtræk. Vores maskiner er i stand til at sy i kraftigt stof, og det tykke møbelstof er ingen udfordring. 

Skræddersyede opgaver:

Går du med kjoledesign i tankerne, eller vil du have skræddersyet en habitjakke? Så kig ind og fortæl os om dine idéer, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud! Vi har flere års erfaring med at fremstille dame og herre beklædning - se eksempler på kjoler syet hos Bakier Tailoring nedenfor. 

Del din oplevelse med os!

Hos Bakier Tailoring ved vi, at der kan være stor usikkerhed forbundet med at vælge den rette skrædder: Hvordan garanterer man egentligt kvaliteten af en vare, der ikke er givet på forhånd? Eller hvor finder man den rette service og imødekommenhed over at finde den helt rigtige løsning til dig?

Hos Bakier Tailoring er vi meget interesseret i at vide, hvad vores kunder syntes om deres oplevelse hos os - ligesåvel som det er vigtigt, at nye kunder har mulighed for at læse om andres oplevelser.

Derfor håber vi også, at I vil dele jeres oplevelser, foreslag og gode idéer til forbedringer med os, så vi kan udvikle forretningen i takt med vores kunders tilbagemeldinger.

90 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar

2024.07.12 Skrevet af Sóleyð
Virkelig god oplevelse :)
Skulle have min brudekjole lagt op og havde egentlig fået anbefalet at prøve at spørge mere end én skrædder til råds (et større arbejde pga mange lag), men følte mig i trygge hænder med det samme, så ingen grund til at gå andre steder hen. Yderst behagelig at snakke med, kommer med råd uden at presse på og man kan mærke, at han tager arbejdet seriøst. Dertil også til en fair pris.
Da jeg hentede min brudekjole var jeg lidt i tvivl, om det yderste lag stadig var en smule for langt (det var svært for mig at vurdere ved prøvningen) og han tilbød at korte det for mig hurtigt, så jeg kunne få det gjort inden min bryllupsdag, men gav mig trods travlhed alligevel lov til at have et par dages betænkningstid, så jeg kunne prøve kjolen derhjemme, og var så villig til at fikse den over weekenden, så jeg kunne føle mig 100% tilpas i kjolen. Alt i alt super tilfreds og jeg kommer meget gerne igen :)
2024.06.19 Skrevet af Leonardo
Bedste oplevelse hos Bakier Tailoring!! Jeg havde en akut situation ift. min sidste eksamen og fik skræddersyet mine bukser før tid!! Han klart anbefale og kommer helt sikkert til at benytte Bakier Tailoring igen!! TAK TAK FOR AT GØRE MIN DAG 10 GANGE BEDRE!!!
2024.05.17 Skrevet af Casper HF
10 af 10 til bakier tailoring! Er så glad og så tilfreds! :)
Jeg har fået syet et hørjakkesæt til forskellige og det ser bare knald godt ud! Var en fornøjelse fra start til slut. Alexsander kom men nogle super gode foreslag, en god personlig service og formåede at hjælpe mig selvom jeg havde en stram deadline.

TUSIND TAK! Kan varmt anbefales.
Hilsen Casper.
2024.05.10 Skrevet af Frederikke
Har lige hentet to par bukser (et par jeans og et par suit pants) og jeg er målløs over hvor godt håndarbejde det er blevet til på begge bukser. De passer nu helt perfekt helt uden man kan se der er lavet det mindste. Kommer klart igen!
2024.02.21 Skrevet af Pia
Super flot arbejde!
2023.12.20 Skrevet af JOHN FRANDSEN BILER
Kan varmt anbefale bakiertailoring.
Første klasses arbejde , seriøs og kompetent betjening. Kommer helt sikkert igen !!!
2023.12.10 Skrevet af Zung
Professional and great customer service minded! Very happy with the product. Highly recommended!!
2023.11.16 Skrevet af Lone
Tak for det flotte arbejde, med min Galla kjole, lagt så flot op, samt justering af stropper.
Mvh Lone Larsson
2023.11.13 Skrevet af Sherin
Kæmpe anbefaling herfra ! 12/10.
Hurtig, nem samt professionel service. Stjerne kvalitet, gode priser, Super fleksibel i forhold til tidsplanen.
Skal helt klart besøge stedet igen!
2023.10.14 Skrevet af Anne Mette
Jeg havde købt en secondhand brudekjole, og Bakier gjorde det til min brudekjole. Han var utrolig professionel, rigtig rar at samarbejde med, havde blik for detaljerne, fleksibel ift min stramme tidsplan, og resultatet var i mine øjne helt perfekt. Det endte virkelig med at blive min drømmekjole, og det er Bakiers fortjeneste. Jeg kan varmt anbefale Bakier.
2023.09.04 Skrevet af Allan
Har fået syet 4.stk “skåneærmer” til vores lænestole. Virkelig pænt stykke arbejde. Meget tilfreds:-)
2023.08.22 Skrevet af Mette thagaard
Om det er reparation af hjørnerne på gammel sofapude med affektionsværdi, læderjakkes problem ved lomme eller bukser, der skal lægges op med særlige ønsker, så udfører Bakier arbejdet nænsomt, tilfredsstillende, professionelt og altid imødekommende.
Kommer helt sikkert igen.
Ps. Bakier har repareret og fornyet for mig i mange år. Går altid glad og tilfreds derfra.
2023.08.13 Skrevet af René Kornum
Har fået lavet flere ting hos Bakier. Altid virkelig flot og dygtigt arbejde til absolut fornuftige priser. Varmeste anbefaling herfra.

René Kornum
2023.07.14 Skrevet af Trine
Vi har lige hentet en kjole og et par bukser der begge skulle lægges op. Det er et super flot stykke arbejde og til rimelig pris. Man føler sig meget velkommen til butikken og skrædderen er meget grundig og professionel. Vi kan klart anbefale Bakier Tailoring til alle.
2023.07.07 Skrevet af Frederik
Fik syet et hul i mine bukser og det er blevet rigtig fint. Virkelig god service og imødekommende skrædder! jeg kan klart anbefale Bakier Tailoring til andre.
2023.07.06 Skrevet af Henrik Kildsgaard
Fik syet mine bukser. Perfekt arbejde, og de skrev, da bukserne blev færdige før tid. Meget venligt personale. Og flot og dejlig klassisk skrædderforretning. Bedste anbefaling herfra.
2023.06.26 Skrevet af Julie
Super god service! Vil klart anbefale dem. Jeg var forbi med en taske hvor lynlåsen var gået i stykker og fik super hjælp!
2023.06.04 Skrevet af Anita Vibsig Neutzsky-Wulff
Jeg fik tilrettet min brudekjole hos Bakier, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Der blev lavet et rigtig flot stykke arbejde, og jeg glæder mig til at bære kjolen på vores store dag. Servicen hos Bakier var super god, og jeg kan klart give dem min anbefaling.
2023.05.24 Skrevet af Julia Jernström
Super god service, pris og rigtig hurtige! Jeg blev så tillfreds med mine 4x bukser/jeans. Jeg vil helt sikkert anbefale Bakier :)
2023.05.19 Skrevet af Camilla
Virkelig virkelig fin service og virkelig flot håndværk. Mange tak for fantastisk service.
2023.05.10 Skrevet af Michelle
Tak for et veludført arbejde, god service og virkelig venlig betjening :)
2023.01.08 Skrevet af T. S. Maaløe
Gardiner omsyet flot og præcist, til en rimelig pris. Høflig og professionel betjening!
2022.12.23 Skrevet af Mette
Jeg har lige hentet min vinterjakke fra reparation, og resultatet er som altid helt perfekt! Tak for god service og et godt produkt.
2022.12.23 Skrevet af Lene Høj Larsen
Hej Bakier
Vi har netop hentet min rulams pelsfrakke, den skulle syes ud og have et stykke pels indsat.
Jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Flot arbejde og frakken sidder nu helt perfekt.
Tusind tak for god betjening - vi kommer helt sikkert igen.
Bedste hilsner Lene Høj
2022.12.14 Skrevet af Trine
Super behandling, godt håndværk, gode løsninger både i pels og satin - og hurtig service til helt rimelige priser. Anbefaler absolut Bakier Tailoring! Mange tak!
2022.10.26 Skrevet af Morten Kjær
3 par jakkesætsbukser og et par jeans indsyet i livvide og sidder som smurt! Virkelig godt håndværk og super hurtig service! Kommer snart igen!!
2022.09.30 Skrevet af Emil
Jeg har fået lavet samtlige af mine skjorter hos Bakier. Meget venligt personale og tingene bliver lavet præcis som man ønsker det. Stor anbefaling herfra.
2022.09.22 Skrevet af Steffen Jørgensen
Fremragende skrædderhåndværk! Ledte længe efter en skrædder til at sy et sæt jagttøj af kraftig uld - efter mit design. Fandt endelig Bakier - lige i nærheden - og resultatet er rigtig godt. Tøjet er netop afprøvet på jagt - det fungerer 👍
2022.09.22 Skrevet af Steffen Jørgensen
Fremragende skrædderhåndværk! Ledte længe efter en skrædder til at sy et sæt jagttøj af kraftig uld - efter mit design. Fandt endelig Bakier - lige i nærheden - og resultatet er rigtig godt. Tøjet er netop afprøvet på jagt - det fungerer 👍
2022.09.18 Skrevet af Anja
Jeg giver Bakier Tailoring mine bedste anbefalinger! Har brugt Bakiers service flere gange, og bliver altid mødt af imødekommenhed og meget professionelt arbejde - og som en ekstra bonus, får jeg altid mit tøj hurtigt tilbage.
Fantastisk og tak 👍 kommer helt sikkert igen
2022.09.13 Skrevet af Mette
Jeg har fået lavet flere ting hos Bakier Tailoring, og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Meget imødekommende og kompetent skrædder, som udfører opgaverne hurtigt og grundigt og giver gode råd til vedligehold. Netop i dag fik jeg meget kompetent vejledning til vedligehold af en lynlås på en rygsæk i stedet for at der skulle skiftes en masse ud.
Kan altid meget varmt anbefales!
2022.08.09 Skrevet af Marie Mysander Bernard
Reperationer på shorts og på træningsbukser er så flot udført.
Tak.
Venlig betjening og fin service.
Kan varmt anbefale bakiertailoring
2022.08.08 Skrevet af Maj Britt Lund
Kom for at få skiftet lynlås i lædertaske. Lynlås blev repareret på stedet. Sød og meget behagelig person. Reparation af lynlås kostede ikke noget. Bestemt et sted jeg varmt kan anbefale. Kompetent og meget venlig.
2022.08.03 Skrevet af Sally
Bedste service man kan ønske sig. Meget behjælpelig og fleksibel. Kunne ekstraordinært reparere et par bukser til samme aften! Vi kommer helt klart igen.
2022.07.21 Skrevet af Erling Pilsø
Fantastisk flot arbejde hver gang. Jeg vil til hver en tid anbefale Skrædder Barkier.
2022.07.01 Skrevet af Rene O.
Jeg fik lagt ærmer op på to hoodies. Den ene var vist lige til, men den anden havde huller til tommelfingrene så den var vist lidt mere kompliceret. Resultatet er fantastisk. Nu sidder de begge to perfekt i længden. Bonus var at de blev færdige hurtigerer end aftalt :) Jeg kan varmt anbefale deres service. Tusinde tak for hjælpen! :)
2022.06.15 Skrevet af Erling Pilsø
Jeg har fået lavet lynlåse skift, ærme oplægning på skindjakke og fået ekstra lommer i mine forskellige jakker. Det er bare så flot arbejde hver gang. Jeg kan kun anbefale Bakier Taloring. Han er bare fantastisk. Hilsen Erling.
2022.06.14 Skrevet af Arian Dadgar
Uden tvivl Den bedste og mest professionelle skrædder i København. Gode priser, service på top plan, og altid behjælpelig. Kæmpe anbefaling herfra.
2022.04.05 Skrevet af Christian
Bakier har lagt bukser op perfekt for mig.
Da han skulle lægge ærmer op på en frakke, foreslog han selv en tilretning af frakken, så den kom til at sidde bedre. Jeg er meget tilfreds med den forbedring af frakken!

God service, rimelige priser.
2022.02.09 Skrevet af Kasia Hjulsager
Virkelig fantastik service og resultat .
Min flyverdrag som jeg bruger meget når jeg lufter min hund var blevet alt for stor efter vægttab . Nu passer den perfekt og jeg kan holdes varm igen takke være Ahmed . Tusind tak
2022.01.03 Skrevet af Kim Nestrup
Virkelig fantastisk service. Forskellige åbningstider, så gør det muligt at komme uden for arbejdstiden. Priserne er meget fornuftige. Og kvaliteten er i top. Man afstemmer forventninger til det der skal laves og pris. Har fået syet striktrøje til, blazer, skjorter og bukser og resulatet er virkelig godt.
2021.10.26 Skrevet af Anne-Marie Schubert
Var forbi for at høre om jeg kunne få en ny lynlås i min frakke. Det var slet ikke nødvendigt, ejeren hjalp med at få den lavet - FANTASTISK service - det er ikke sidste gang jeg kommer der. Prøver ikke på at sælge noget der ikke er nødvendigt 👍😊
2021.09.09 Skrevet af Nina Loft
Ahmed i Bakier Tailoring er virkelig et sødt, behageligt og dygtigt menneske, der gør alt for at hjælpe sine kunder på bedste måde. Fra mig får han højeste karakter på skalaen og jeg vil også bede ham om hjælp i fremtiden. Så gå til ham hvis du skal have dine ting rettet til og du vil ikke blive skuffet, det lover jeg.

Hilsen fra Nina
2021.08.07 Skrevet af Philip
Bakir er en glad, professionel og dygtig skrædder der gør alt hvad han kan for at hjælpe sine kunder. Jeg havde akut brug for at få tilpasset en habit jakke til et bryllup, da jeg desværre meget sent fandt den frem - Bakir to the rescue!
Et rigtig flot stykke arbejde og kyndig vejledning omkring længe og indsyning af ærmerne, og nu har jeg en habit jakke der sidder perfekt.
En kæmpe anbefaling herfra!
2021.07.28 Skrevet af Milada M.
Fantastisk service. Hurtig og flot arbejde. Og prisen er selfølgelig 👍🏼. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mange tak
2021.07.22 Skrevet af Anette P. Hansen
Jeg kan varmt anbefale Bakier Tailoring. Jeg har fået lagt en nederdel med læg samt to toppe ind, da jeg havde tabt mig meget. Nu passer det perfekt igen. Ahmed er en dygtig og venlig skrædder.
2021.06.25 Skrevet af Neel
Godt håndværk og god service. Kan varmt anbefales!
2021.05.18 Skrevet af Uffe
Har fået syet knapper i bukser 2 gange. Venlig betjening, billigt og hurtigt. Kan anbefales uden tøven.
2021.05.05 Skrevet af Anna
Jeg fik repareret en jakke og resultatet blev virkelig godt! Kan kun anbefale denne skrædder.
2020.10.28 Skrevet af Karin
Har fået syet to kjoler ind, super service og rigtig flot resultat
2020.09.24 Skrevet af Yassér
En rigtig dygtig skrædder. Kan varmt anbefales 😊
2020.08.22 Skrevet af Henrik
I had my shirt modified here at Bakier Tailoring and couldn't be happier for the outcome. It was ready on time as agreed upon, it fits perfect and looks great. What more to ask for? I'll be coming back.
2020.07.23 Skrevet af Marcus
Baakir er virkelig professionel og enorm behagelig. Dejligt at finde en skrædder som ved hvad han snakker om. Bedst anbefalinger herfra
2020.04.22 Skrevet af Christian Jessen
I have used Bakier Tailoring a few times for jacket altercations and repairs. The results always look impressive. Customer service is friendly and professional. I’ll keep returning as a customer.
2020.03.03 Skrevet af Henrik
Virkelig pænt arbejde . Kan kun anbefales .
2019.12.11 Skrevet af Carsten Østerlund
Fik skiftet foret på min ynglings frakke. Bakier Tailoring satte et smukt for i så frakken nu er smukkere end da jeg købte den. Arbejdet var til at betale og blev færdigt til tiden.
2019.11.16 Skrevet af Poul Erik Sørensen
Var i nød, og skulle have lagt et par bukser op samme dag, jeg gik ikke forgæves. En time efter var de lagt op. Professionelt håndværk og service.
2019.10.25 Skrevet af Nathan Tucker
I had a jacket and dress pants shortened & tightened. I was thrilled with the speed & quality of the service at Bakior Tailoring. I’m not set up for the Christening! Thanks!
2019.10.11 Skrevet af Helene Coenen
Fik syet min kjole hos Bakier Tailoring, jeg har kun de varmeste anbefalinger omkring denne lille skrædder. Servicen er god håndværket er godt og man får sit tøj med hjem så der passer perfekt 💕😄
2019.08.21 Skrevet af Asty Schmidt
Ejeren Bakier er en meget flink og venlig mand. Hans arbejde er perfekt udført, og priserne er rimelige. Jeg kan varmt anbefale, at man får syet sit tøj m.m. der.
Vh Asty Schmidt
2019.06.18 Skrevet af Fatima
Tak kære Ahmed Bakier
Du opfyldte min datters ønske om at bære en helt særlig nederdel til hendes bryllup.
Den faldt smukt, blev båret med stolthed og fik en masse ros til fejringen af brylluppet.
Dit håndværk og hele processen bar præg af, at du elsker det du laver. Detaljerne blev udført med den største integritet og flexibilitet. Fantastisk flot håndværk udført af den mest smilende iværksætter på Øresundsvej. Smukt udført til rimelig pris, som ikke findes andre steder i København.
Nu ved vi, hvor du er til andre fremtidige projekter;-))
2019.05.06 Skrevet af Richard Karpen
I have recently had an important coat repaired and the work done by Bakier Tailoring was excellent. The tailor himself came up with an original idea that solved the problem I was having, and when the work was completed, one could hardly see that a repair was made, so good was the sewing work. The repair was done in a timely fashion and the price economical. I can highly recommend Bakier Tailoring for the quality of the work they do as well as the courteous and professional treatment one receives there.
2019.05.06 Skrevet af Danni
Da mine bukser til mit nye jakkesæt var en anelse for lange tænkte jeg at få en professionel skrædder til at hjælpe mig med bukserne. Jeg blev mødt med venlighed, smil og en professionel indstilling til mine spørgsmål. Bukserne blev lagt op og var klar til afhentning dagen efter, til en fornuftig og rimelig pris. Helt klart et sted at anbefale. Så tusinde tak for god service.
Dbh Danni
2018.12.22 Skrevet af M. Barlach
Har haft mit 1. besøg, men bestemt ikke sidste. Fik min frakke til aftalt dag på trods af, der havde været sygdom. Flot arbejde!!
2018.11.23 Skrevet af Noga
Bakier tailoring is the best,and he is a very kind person .
2018.11.14 Skrevet af Aidan Mahony
Bakier Tailoring is my favorite, trusted place to take my clothes! Ahmed always does excellent, high quality work at a fair price - he tailored the waist on some of my jeans, and hemmed one of my dresses as well. He's also a lovely human being. Very friendly, hard-working, and kind (: I highly recommend his work.
2018.09.30 Skrevet af Richard Karpen
It is several years now that I have used Bakier Tailors for a variety of tailoring needs from small to large, and I have been completely satisfied over all expectations with the quality of work, the fairness of prices and the seriousness, dedication and professionalism with which Ahmed performs his fine tailoring craft. I do not think you will find a better tailor in Copenhagen than Ahmed and his workshop.
2018.09.25 Skrevet af Annette Dyhr
En stor flænge i min silkeskjorte er blevet repareret så det faktisk ikke kan ses. Smukt stykke arbejde. Tak for det.
2018.09.12 Skrevet af Angela de la Rosa
d. 12. sept. 2018
På min datters og mine vegne takker jeg mange gange for ualmindelig godt gennemført arbejde, der afspejler en stor erfaring samt en høj grundighed og sans for detaljer.
Trods nogle besværlige opgaver (ærmer der skulle forkortes, bukser der nærmest helt skulle laves om, lommer der skulle flyttes) lykkedes det Ahmeds at levere et fuldendt arbejde. Hatten af.
Den omstændighed, at Ahmed oven i købet er en høflig og sympatisk ung mand, er med til at gøre hel processen til en dejlig oplevelse.

Vores varmeste anbefalinger herfra.
Katia & Angela de la Rosa
2018.08.06 Skrevet af Nathalia
Fantastisk service og yderst dygtig skrædder!
Jeg fik lagt min fine kongeblå satin festkjole ind og op og jeg kan kun give ros!
2018.07.11 Skrevet af Mathias
Kom ned med et par shorts jeg havde ødelagt - så ville han have 50kr for at reparere dem, det kunne simpelthen ikke være rigtigt, sagde jeg - så han fik 100kr.... Top fedt resultat og venlig mand.
2018.06.25 Skrevet af Jesper
Fået lagt shorts op med god løsning på detaljer. Helt bestemt både høj kvalitet, hurtigt arbejde, til at betale og rigtig venlig betjening. Kommer igen en anden gang.
2018.06.04 Skrevet af Jacob
Ahmed's skrædderarbejde er af høj kvalitet og til en god pris. Jeg er holdt op med selv at reparere mit tøj.
2018.04.11 Skrevet af Frederik
Fik syet to blazere ind. Sidder nu perfekt; meget imponeret. Fair pris.
2018.03.29 Skrevet af Sherica
Jeg skulle have syet mine bukser ind både i længden og i bredden. Resultatet var fantastisk! Der er super god service og gode priser. Kan anbefales
2018.03.20 Skrevet af Mette
Det er ikke altid nemt med lidt for lange be n. Bakier har lagt bukser ned, syet nedredele ind og fjernet for meget stof på fine toppe. Alt sammen til UG og stor glæde. Og ja, han er tilmeld billigere end min tidligere skrædder. Jeg kan varmt anbefale hans flotte arbejde og gode service
2018.02.04 Skrevet af Dorcas
Venlig, imødekommende, og en yderst dygtig skrædder. Kan anbefales i allerhøjeste grad. Jeg fik lavet et smurkt slør fra bunden og syet et smukt bælte til min brudekjole for næsten ingen penge.
2017.12.20 Skrevet af Lasse Hyttel Hansen
Uden tvivl en af de bedste skrædder i København, hvis man sammenligner pris, service og det endelige håndværk. Mit 5 år gamle Bertoni jakkesæt trængte til en upgrade, da moden havde ændret sig med tiden. Nu står det skarpt i gadebilledet, og passer mig perfekt. Alt arbejdet blev udført 100 pct. inden for aftalt tid, således jeg havde det klar til det afsluttende julebal i fredags. Glædelig jul!
2017.11.08 Skrevet af Johan Stam
Bakier har idag förlängt livet på 2 absoluta favoritskjortor o 2 byxor. Hantverk på en nivå jag aldrig upplevt någon annanstans! varmaste rekommendationer! Johan Stam
2017.10.27 Skrevet af Lars Tomlinson
Sublim service og utrolig hjælpsom. Fik fixet vores lynlås på klapvognen, imens den stod på fortorvet. Tak for hjælpen!
2017.10.23 Skrevet af PETER FROST
Fremragende service, der kun overgås af de lave priser samt, at intet er umuligt. Kan varmt anbefales. Godt håndværk.
2017.09.12 Skrevet af Rikke Jull
Rigtig flot arbejde, det pæneste skrædderarbejde jeg har fået lavet i København.
2017.09.10 Skrevet af Anne Billestrup
Tak for et rigtig flot stykke arbejde. Bakier er både omhyggelig og samvittighedsfuld. Det er ikke sidste gang, jeg benytter mig af denne fine service. Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre.
2017.06.29 Skrevet af Mogens Høireby
Blev anbefalet af venner. Har absolut ikke fortrudt det. Behagelig atmosfære, rimelig priser samt er hurtig til at levere varen. Altid villig til at hjælpe.
2017.06.14 Skrevet af Maj Hessel
Venlig, professionel og hurtig service til - i mit tilfælde uden beregning da skrædderen fik læst problemet med min jakkes lynlås med lidt snilde og uden at skulle sy. Også generøs med gode råd om vedligeholdelse/pleje. Mine bedste anbefalinger - I'll be back!
2017.03.31 Skrevet af Morten Hansen
Jeg har fået tilrettet skjorter på ærmer og længde, lagt bukser op, tilrettet og repareret bukser. Resultatet har altid været tilfredsstillende, prisen fair og servicen god. Kan varmt anbefale Bakier.
2017.02.16 Skrevet af Maria Alby
Mr Balkier ordnede min søns flyverdragt. Der var kommet en stor flænke i den. Det var så nemt lige at aflevere den og to dage efter var den klar. Jeg er meget glad for det arbejde der blev lavet og jeg vil bestemt bruge Mr Balkier igen.
2017.01.16 Skrevet af Jan salling
Jeg fik syet en stor flænge i en helt ny vinterjakke. Flot arbejde !!!!!
2016.11.05 Skrevet af Lise
Min mand fik nye lommer i sine bukser,de er så perfekt lavet, han er meget glad 🌝
Skrevet af