Velkommen til Bakier Tailoring

Bakier Tailoring er et skrædderi, der beskæftiger sig med alt fra dame- og herretøj, til pels ,møbelbetræk og gardiner. 

Bakier Tailoring startede som et lille hjemmeskrædderi i 2013. Med en lille husholdningssymaskine og venner og familie som primære kunder, begyndte drømmen om at starte egen virksomhed at tage form. I dag er Bakier Tailoring flyttet til  Amager, hvor skrædderiet har fået sit helt eget butikslokale. Her forsætter drømmen om at opbygge et lokalt skrædderi, der er kendt for et solidt håndværk og en god service!

Forandringer, tilpasninger og reperationer:

Skal din kjole syes ind, dine bukser lægges op eller skal du have en ny lynlås i en frakke? Så er du kommet til det helt rette sted! 

Hos Bakier Tailoring har vi nemlig stor erfaring og laver alt indenfor forandringer, tilpasninger og reparationer af dit tøj. 

Læder og pels:

Vi har både læder og pels industrimaskiner, og er også i stand til at hjælpe med lædermaterialer.

 

 

Boligtilbehør:

Hos Bakier Tailoring kan vi også hjælpe dig med at få dine nye gardiner til at passe som skræddersyet, eller ombetrække sofaens slidte bedtræk. Vores maskiner er i stand til at sy i kraftigt stof og vi det tykke møbelstof er ingen udfordring. 

Skræddersyet opgaver:

Går du med et kjoledesign tankerne, eller vil du have skræddersyet en habitjakke? Så kig ind og fortæl sos om dine idéer, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er flere års erfaring i at fremstille dame og herre beklædning - se eksempler på kjoler syet hos Bakier Tailoring nedenfor. 

Del din oplevelse med os!

Hos Bakier Tailoring ved vi, at der kan være stor usikkerhed forbundet med at vælge den rette skrædder: Hvordan garanterer man egentligt kvaliteten af en vare, der ikke er givet på forhånd? Eller hvor finder man den rette service og imødekommenhed over at finde den helt rigtige løsning til dig?

Hos Bakier Tailoring er vi meget interesseret i at vide, hvad vores kunder syntes om deres oplevelse hos os - ligesåvel som det er vigtigt, at nye kunder har mulighed for at læse om andres oplevelser.

Derfor håber vi også, at I vil dele jeres oplevelser, foreslag og gode idéer til forbedringer med os, så vi kan udvikle forretningen i takt med vores kunders tilbagemeldinger.

49 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar

2021.10.26 Skrevet af Anne-Marie Schubert
Var forbi for at høre om jeg kunne få en ny lynlås i min frakke. Det var slet ikke nødvendigt, ejeren hjalp med at få den lavet - FANTASTISK service - det er ikke sidste gang jeg kommer der. Prøver ikke på at sælge noget der ikke er nødvendigt 👍😊
2021.09.09 Skrevet af Nina Loft
Ahmed i Bakier Tailoring er virkelig et sødt, behageligt og dygtigt menneske, der gør alt for at hjælpe sine kunder på bedste måde. Fra mig får han højeste karakter på skalaen og jeg vil også bede ham om hjælp i fremtiden. Så gå til ham hvis du skal have dine ting rettet til og du vil ikke blive skuffet, det lover jeg.

Hilsen fra Nina
2021.08.07 Skrevet af Philip
Bakir er en glad, professionel og dygtig skrædder der gør alt hvad han kan for at hjælpe sine kunder. Jeg havde akut brug for at få tilpasset en habit jakke til et bryllup, da jeg desværre meget sent fandt den frem - Bakir to the rescue!
Et rigtig flot stykke arbejde og kyndig vejledning omkring længe og indsyning af ærmerne, og nu har jeg en habit jakke der sidder perfekt.
En kæmpe anbefaling herfra!
2021.07.28 Skrevet af Milada M.
Fantastisk service. Hurtig og flot arbejde. Og prisen er selfølgelig 👍🏼. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mange tak
2021.07.22 Skrevet af Anette P. Hansen
Jeg kan varmt anbefale Bakier Tailoring. Jeg har fået lagt en nederdel med læg samt to toppe ind, da jeg havde tabt mig meget. Nu passer det perfekt igen. Ahmed er en dygtig og venlig skrædder.
2021.06.25 Skrevet af Neel
Godt håndværk og god service. Kan varmt anbefales!
2021.05.18 Skrevet af Uffe
Har fået syet knapper i bukser 2 gange. Venlig betjening, billigt og hurtigt. Kan anbefales uden tøven.
2021.05.05 Skrevet af Anna
Jeg fik repareret en jakke og resultatet blev virkelig godt! Kan kun anbefale denne skrædder.
2020.10.28 Skrevet af Karin
Har fået syet to kjoler ind, super service og rigtig flot resultat
2020.09.24 Skrevet af Yassér
En rigtig dygtig skrædder. Kan varmt anbefales 😊
2020.08.22 Skrevet af Henrik
I had my shirt modified here at Bakier Tailoring and couldn't be happier for the outcome. It was ready on time as agreed upon, it fits perfect and looks great. What more to ask for? I'll be coming back.
2020.07.23 Skrevet af Marcus
Baakir er virkelig professionel og enorm behagelig. Dejligt at finde en skrædder som ved hvad han snakker om. Bedst anbefalinger herfra
2020.04.22 Skrevet af Christian Jessen
I have used Bakier Tailoring a few times for jacket altercations and repairs. The results always look impressive. Customer service is friendly and professional. I’ll keep returning as a customer.
2020.03.03 Skrevet af Henrik
Virkelig pænt arbejde . Kan kun anbefales .
2019.12.11 Skrevet af Carsten Østerlund
Fik skiftet foret på min ynglings frakke. Bakier Tailoring satte et smukt for i så frakken nu er smukkere end da jeg købte den. Arbejdet var til at betale og blev færdigt til tiden.
2019.11.16 Skrevet af Poul Erik Sørensen
Var i nød, og skulle have lagt et par bukser op samme dag, jeg gik ikke forgæves. En time efter var de lagt op. Professionelt håndværk og service.
2019.10.25 Skrevet af Nathan Tucker
I had a jacket and dress pants shortened & tightened. I was thrilled with the speed & quality of the service at Bakior Tailoring. I’m not set up for the Christening! Thanks!
2019.10.11 Skrevet af Helene Coenen
Fik syet min kjole hos Bakier Tailoring, jeg har kun de varmeste anbefalinger omkring denne lille skrædder. Servicen er god håndværket er godt og man får sit tøj med hjem så der passer perfekt 💕😄
2019.08.21 Skrevet af Asty Schmidt
Ejeren Bakier er en meget flink og venlig mand. Hans arbejde er perfekt udført, og priserne er rimelige. Jeg kan varmt anbefale, at man får syet sit tøj m.m. der.
Vh Asty Schmidt
2019.06.18 Skrevet af Fatima
Tak kære Ahmed Bakier
Du opfyldte min datters ønske om at bære en helt særlig nederdel til hendes bryllup.
Den faldt smukt, blev båret med stolthed og fik en masse ros til fejringen af brylluppet.
Dit håndværk og hele processen bar præg af, at du elsker det du laver. Detaljerne blev udført med den største integritet og flexibilitet. Fantastisk flot håndværk udført af den mest smilende iværksætter på Øresundsvej. Smukt udført til rimelig pris, som ikke findes andre steder i København.
Nu ved vi, hvor du er til andre fremtidige projekter;-))
2019.05.06 Skrevet af Richard Karpen
I have recently had an important coat repaired and the work done by Bakier Tailoring was excellent. The tailor himself came up with an original idea that solved the problem I was having, and when the work was completed, one could hardly see that a repair was made, so good was the sewing work. The repair was done in a timely fashion and the price economical. I can highly recommend Bakier Tailoring for the quality of the work they do as well as the courteous and professional treatment one receives there.
2019.05.06 Skrevet af Danni
Da mine bukser til mit nye jakkesæt var en anelse for lange tænkte jeg at få en professionel skrædder til at hjælpe mig med bukserne. Jeg blev mødt med venlighed, smil og en professionel indstilling til mine spørgsmål. Bukserne blev lagt op og var klar til afhentning dagen efter, til en fornuftig og rimelig pris. Helt klart et sted at anbefale. Så tusinde tak for god service.
Dbh Danni
2018.12.22 Skrevet af M. Barlach
Har haft mit 1. besøg, men bestemt ikke sidste. Fik min frakke til aftalt dag på trods af, der havde været sygdom. Flot arbejde!!
2018.11.23 Skrevet af Noga
Bakier tailoring is the best,and he is a very kind person .
2018.11.14 Skrevet af Aidan Mahony
Bakier Tailoring is my favorite, trusted place to take my clothes! Ahmed always does excellent, high quality work at a fair price - he tailored the waist on some of my jeans, and hemmed one of my dresses as well. He's also a lovely human being. Very friendly, hard-working, and kind (: I highly recommend his work.
2018.09.30 Skrevet af Richard Karpen
It is several years now that I have used Bakier Tailors for a variety of tailoring needs from small to large, and I have been completely satisfied over all expectations with the quality of work, the fairness of prices and the seriousness, dedication and professionalism with which Ahmed performs his fine tailoring craft. I do not think you will find a better tailor in Copenhagen than Ahmed and his workshop.
2018.09.25 Skrevet af Annette Dyhr
En stor flænge i min silkeskjorte er blevet repareret så det faktisk ikke kan ses. Smukt stykke arbejde. Tak for det.
2018.09.12 Skrevet af Angela de la Rosa
d. 12. sept. 2018
På min datters og mine vegne takker jeg mange gange for ualmindelig godt gennemført arbejde, der afspejler en stor erfaring samt en høj grundighed og sans for detaljer.
Trods nogle besværlige opgaver (ærmer der skulle forkortes, bukser der nærmest helt skulle laves om, lommer der skulle flyttes) lykkedes det Ahmeds at levere et fuldendt arbejde. Hatten af.
Den omstændighed, at Ahmed oven i købet er en høflig og sympatisk ung mand, er med til at gøre hel processen til en dejlig oplevelse.

Vores varmeste anbefalinger herfra.
Katia & Angela de la Rosa
2018.08.06 Skrevet af Nathalia
Fantastisk service og yderst dygtig skrædder!
Jeg fik lagt min fine kongeblå satin festkjole ind og op og jeg kan kun give ros!
2018.07.11 Skrevet af Mathias
Kom ned med et par shorts jeg havde ødelagt - så ville han have 50kr for at reparere dem, det kunne simpelthen ikke være rigtigt, sagde jeg - så han fik 100kr.... Top fedt resultat og venlig mand.
2018.06.25 Skrevet af Jesper
Fået lagt shorts op med god løsning på detaljer. Helt bestemt både høj kvalitet, hurtigt arbejde, til at betale og rigtig venlig betjening. Kommer igen en anden gang.
2018.06.04 Skrevet af Jacob
Ahmed's skrædderarbejde er af høj kvalitet og til en god pris. Jeg er holdt op med selv at reparere mit tøj.
2018.04.11 Skrevet af Frederik
Fik syet to blazere ind. Sidder nu perfekt; meget imponeret. Fair pris.
2018.03.29 Skrevet af Sherica
Jeg skulle have syet mine bukser ind både i længden og i bredden. Resultatet var fantastisk! Der er super god service og gode priser. Kan anbefales
2018.03.20 Skrevet af Mette
Det er ikke altid nemt med lidt for lange be n. Bakier har lagt bukser ned, syet nedredele ind og fjernet for meget stof på fine toppe. Alt sammen til UG og stor glæde. Og ja, han er tilmeld billigere end min tidligere skrædder. Jeg kan varmt anbefale hans flotte arbejde og gode service
2018.02.04 Skrevet af Dorcas
Venlig, imødekommende, og en yderst dygtig skrædder. Kan anbefales i allerhøjeste grad. Jeg fik lavet et smurkt slør fra bunden og syet et smukt bælte til min brudekjole for næsten ingen penge.
2017.12.20 Skrevet af Lasse Hyttel Hansen
Uden tvivl en af de bedste skrædder i København, hvis man sammenligner pris, service og det endelige håndværk. Mit 5 år gamle Bertoni jakkesæt trængte til en upgrade, da moden havde ændret sig med tiden. Nu står det skarpt i gadebilledet, og passer mig perfekt. Alt arbejdet blev udført 100 pct. inden for aftalt tid, således jeg havde det klar til det afsluttende julebal i fredags. Glædelig jul!
2017.11.08 Skrevet af Johan Stam
Bakier har idag förlängt livet på 2 absoluta favoritskjortor o 2 byxor. Hantverk på en nivå jag aldrig upplevt någon annanstans! varmaste rekommendationer! Johan Stam
2017.10.27 Skrevet af Lars Tomlinson
Sublim service og utrolig hjælpsom. Fik fixet vores lynlås på klapvognen, imens den stod på fortorvet. Tak for hjælpen!
2017.10.23 Skrevet af PETER FROST
Fremragende service, der kun overgås af de lave priser samt, at intet er umuligt. Kan varmt anbefales. Godt håndværk.
2017.09.12 Skrevet af Rikke Jull
Rigtig flot arbejde, det pæneste skrædderarbejde jeg har fået lavet i København.
2017.09.10 Skrevet af Anne Billestrup
Tak for et rigtig flot stykke arbejde. Bakier er både omhyggelig og samvittighedsfuld. Det er ikke sidste gang, jeg benytter mig af denne fine service. Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre.
2017.06.29 Skrevet af Mogens Høireby
Blev anbefalet af venner. Har absolut ikke fortrudt det. Behagelig atmosfære, rimelig priser samt er hurtig til at levere varen. Altid villig til at hjælpe.
2017.06.14 Skrevet af Maj Hessel
Venlig, professionel og hurtig service til - i mit tilfælde uden beregning da skrædderen fik læst problemet med min jakkes lynlås med lidt snilde og uden at skulle sy. Også generøs med gode råd om vedligeholdelse/pleje. Mine bedste anbefalinger - I'll be back!
2017.03.31 Skrevet af Morten Hansen
Jeg har fået tilrettet skjorter på ærmer og længde, lagt bukser op, tilrettet og repareret bukser. Resultatet har altid været tilfredsstillende, prisen fair og servicen god. Kan varmt anbefale Bakier.
2017.02.16 Skrevet af Maria Alby
Mr Balkier ordnede min søns flyverdragt. Der var kommet en stor flænke i den. Det var så nemt lige at aflevere den og to dage efter var den klar. Jeg er meget glad for det arbejde der blev lavet og jeg vil bestemt bruge Mr Balkier igen.
2017.01.16 Skrevet af Jan salling
Jeg fik syet en stor flænge i en helt ny vinterjakke. Flot arbejde !!!!!
2016.11.05 Skrevet af Lise
Min mand fik nye lommer i sine bukser,de er så perfekt lavet, han er meget glad 🌝
Skrevet af